måndag 23 juli 2007

Vi flyr hettan och åker till Thailand

Vi har börjat få en försmak av vad sommaren i Shanghai har att erbjuda. Barnen håller som bäst på att återhämta sig från värmeslag och då har det inte börjat bli riktigt varmt här ännu. Vår första tanke var att resa runt några svalare provinser i Kina, men efter att ha insett att det blir dyrare än att ta en rejäl solsemester så kom vi på andra tankar. Efter att ha gjort ordentliga efterforskningar så insåg vi att Thailand blir billigast och inte så förbaskat varmt som man kan tro. Vi har en öppen biljett med preliminärt hemresedatum kring den 3:e september. Så vi blir borta fem till sex veckor, förutsatt att vi tycker om det.

Som vanligt när vi gör nåt så har vi inte riktigt någon plan med vår resa. Efter någon natt i Bangkok har vi för avsikt att packa in oss i en hyrbil och se vart vi hamnar. Så om någon har fantastiska tips för vår lilla trip, så hör av er.

Vi har för avsikt att hålla er uppdaterade under vår vistelse i Thailand, men eftersom vi kommer att vara på resande fot så får vi väl se hur det blir med internetuppkoppling.

Christopher


Inga kommentarer: