söndag 19 augusti 2007

Onsdag 15 och torsdag 16 aug -07 / Solsken och ösregn

Det är kväll, äntligen. Grodor kväker ikapp på gräsmattan bredvid vår bungalow, det låter riktigt högt. Och från en moské kommer aftonbönen. Det låter riktigt mysigt.

Igår onsdag var en härlig dag. Vi tog oss till en av stränderna vi hittat, som har ett namn, men inte är omnämnd i vår Lp, och hade en hel halvdag. Innan hade vi köpt på oss donuts (1.5kr/st på carrefour), äppeljuice och annat man behöver för en fika på stranden. När vi kom dit var vattnet riktigt högt, gungorna i trädet var dränkta och det var djupt vatten att simma i. Vi hade riktigt skönt med barn som lekte, stundtals själva (!), simmade och åt chips. Stranden var ganska öde, sånär på enstaka besökare och massörerna. Vi hade jätteskönt. När vi gick hem runt kl.16 hade vattnet sjunkit med säkert 1,5m. Vi badade av oss och åt middag, hembeställd pizza från pizza company.

Idag har det istället regnat hela dagen nästan. Det började runt kl.10 när vi var ute och promenerade och så höll det på till sen eftermiddag. Jag måste erkänna att eftersom både mor och far har böcker de gärna läser, så har barnen idag varit väldigt glada över att titta på Nalle Puh. Men när regnet äntligen slutade, så badade vi, köpte middag och kittlades.

johanna

Inga kommentarer: