söndag 12 augusti 2007

Söndag 12 aug -07 / Phuket Patong

Idag hittade vi kyrkan. I ett hotell i staden Phuket. Det skulle börja kl. 10 och då var vi de enda där. Kanske 10min senare kom en man med 2 barn för att ställa iordning och 10min senare ändå kom gruppledaren. Intressant. Det kom också en kille som bor här från argentina och hans ryska flickvän, det var alla här. Men det spelar verkligen ingen roll hur många eller få man är. Det kan kännas bra ändå. Och det gjorde det.

Annars har vi mest legat i poolen utanför dörren idag. Den har en riktigt låg sida där kasper kan stå med vatten till hakan. Och med armpuffar klarar han sig riktigt bra själv. Han är så lycklig. Han kommer till oss och säger ”fimma bra”. Jovisst simmar han bra. Det finns också en hel del thailändare som bor på detta hotell. De ser alla halvt kriminella ut med sina supertatueringar, men de leker så gärna med barnen. Och stella älskar det. Ibland undrar jag om hon är lite för social och närgången.

Vi hade turen att få äta på McD idag. Det var snarare en muta för att få felix att sätta på sig skjortan. Han hade egentligen tänkt att sitta i bilen, men vi fick in honom tillslut.

Christophers lycka över att vara här har avtagit en del. Det är mest rädslan för att ha barnen lekandes på stranden med röd flagg. Det är ju lite farligt. Så kanske är rekommendationen att inte åka till västkusten över huvud taget på sommaren om man har små barn (det är ju faktistk lågsäsong av en anledning, dvs dåligt väder inkl. vind) och har man större kan man åka till Phuket. Allt annat är skräpigt och badlusten försvinner snabbt på en sådan strand.

johanna

1 kommentar:

Lilla Uthuset sa...

Hej!

skall åka till karon i början på aug med 2 barn 3 och 1 år gamla. Såg att ni varit där i aug och undrar hur det var, med väder, klimat. Regnade det jättemycket. Hoppas dukan hjälpa mig.

Hälsn åsa